Stroomstoring opgelost

Stroomstoring opgelost

Vanochtend rond 07.30 uur is er tijdens graafwerkzaamheden een stroomkabel geraakt, waardoor er tijdelijke uitval van onze stroomvoorziening plaatsvond. Als gevolg hiervan waren onze dataservers buiten werking en werd ons telefoonverkeer verstoord, waardoor we geen toegang hadden tot uw patiëntengegevens. We zijn blij u te kunnen meedelen dat alle systemen nu weer naar behoren functioneren en dat de Spoedeisende Hulp (SEH) weer geopend is. Huisartsen kunnen ook weer patiënten naar ons verwijzen.

Voor patiënten van wie de afspraak moest worden geannuleerd, zullen we komende week persoonlijk contact opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer uw zorgafspraken worden verstoord. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we in de toekomst dergelijke situaties minimaliseren en de continuïteit van onze dienstverlening waarborgen.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor u klaar.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden