Komt u op bezoek? Wij vragen u een mondkapje te dragen

Het Catharina Ziekenhuis ziet het aantal besmettingen oplopen. Mede vanwege de vakantieperiode heeft dit direct gevolgen voor de capaciteit. Daarom vraagt het ziekenhuis aan bezoek op verpleegafdelingen om een mondkapje te dragen als 1,5 meter afstand houden niet lukt.

Zo zorgen we er samen voor dat het ziekenhuis een veilige plek blijft voor alle mensen die zorg nodig hebben en zorg verlenen. Het is een verzoek en geen verplichting. Dit betekent dat er niet gehandhaafd wordt.

De mondkapjes liggen bij de hoofdingang en op de verpleegafdelingen. Op de poliklinieken hoeven begeleiders en patiënten geen mondkapje te dragen maar dit mag natuurlijk altijd. Onze zorgverleners dragen bij behandelingen binnen de 1,5 meter wel een mondkapje.