Nieuwe medisch coördinator HaCa

Mijn naam is Yvonne van Oosterhout en per 1 maart ben ik in het Catharina Ziekenhuis gestart als medisch coördinator transmurale zorg. Een functie waarin mijn ervaring prachtig bij elkaar komt.

De laatste twee jaar was ik werkzaam als strategisch adviseur binnen het Catharina Kanker Instituut. Mijn achtergrond als adviseur bij Robuust maakt dat de eerste lijn mij ook bekend is en ik merk dat ik nog aardig wat mensen ken uit die tijd. En dat terwijl ik daar toch al bijna tien jaar weg ben. Tussen twee voornoemde banen ben ik als projectleider en later manager verantwoordelijk geweest voor de invoering van het bevolkingsonderzoek darmkanker vanuit Bevolkingsonderzoek Zuid. Ik kijk er naar uit om de verbinding tussen het ziekenhuis en andere partijen verder te optimaliseren, vanuit een prettige samenwerking.

Wil je met me in contact komen, mail naar yvonne.v.oosterhout@catharinaziekenhuis.nl. Ik maak graag kennis!


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden