Voorzieningen

Als u als bezoeker in het Catharina Ziekenhuis verblijft, bieden we u diverse voorzieningen en services.

Bezoekersrestaurant

Het bezoekersrestaurant is vanwege de coronamaatregelen gesloten.

Espressobar

De Espressobar is geopend van maandag tot en met zaterdag van 06.30 tot 20.30 uur. Op zondag is de Espressobar open van 08.30 tot 20.30 uur. Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen.


Shop 'n go

De shop 'n go is het verlengstuk van de espressobar. Het assortiment is uitgebreider dan aan de bar. Van een ruim assortiment aan sandwiches, salades, vers fruit, verse snoepgroenten, cadeaumandjes met fruit en andere lekkernijen. Geen tijd, maar wel zin? Goed nieuws! Het hele aanbod is ook 'to go'. Handig voor onderweg. De shop 'n go is geopend van 06.30 - 20.30 uur.


Catharina Apotheek

Na uw bezoek aan de polikliniek of na een ziekenhuisopname kunt u direct bij de Catharina Apotheek terecht voor uw medicijnen op recept. De apotheek beschikt over een ruim assortiment geneesmiddelen, waardoor we veel specialistische medicijnen direct kunnen leveren. Ook kunt u in de Catharina Apotheek terecht voor zelfzorgmiddelen zoals neusspray, vitaminepillen of paracetamol. Lees meer over de Catharina Apotheek.


Kapsalon

Ons ziekenhuis heeft een eigen kapsalon. U vindt de kapper in de centrale hal. Wilt u een bezoek brengen aan de kapper, dan kunt het beste vooraf een afspraak maken via telefoonnummer 040 - 239 86 63. Alle behandelingen dienen contant of pin afgerekend te worden. De kapsalon is geopend van:

  • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur.

Leeswinkel AKO

Even ontspannen in de AKO. Met meer dan 1000 boeken en 500 verschillende tijdschriften heeft deze boekhandel een breed assortiment, ook biedt zij wenskaarten, cadeaukaarten, ballonnen en schrijfwaren aan. U vindt de AKO leeswinkel in de centrale hal, naast de patiëntenregistratie en tegenover de Catharina apotheek.

De AKO is op maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 16.30 uur.


Bloemen- en cadeauwinkel Gloriosa Bloemen

In de centrale hal vindt u bloemen- en cadeauwinkel Gloriosa Bloemen. Naast boeketten, bloemen en planten verkoopt Gloriosa Bloemen ook andere cadeauartikelen, dus voor elke gelegenheid is er een mooi cadeau te vinden! De winkel in ons ziekenhuis is 7 dagen per week (met uitzondering van feestdagen) geopend: van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur.

Op zaterdag en zondag i.v.m. de aangepaste coronatijden volgen wij de bezoektijden van 18.00 tot 20.00 uur.


Cadeauwinkel Kadoplezier

In de centrale hal vindt u cadeauwinkel Kadoplezier. Deze winkel beschikt over een grote diversiteit aan producten, zoals spellen, cadeaus voor baby’s, hoeden, sjaals, fotolijsten en interieur artikelen. Voor elke gelegenheid vindt u hier een cadeau! Kadoplezier is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur en op zaterdag en zondag wisselende openingstijden i.v.m. Covid-19.


Lingeriespecialist Livera

Nachtkleding of ondergoed nodig? Lingeriespecialist Livera, gevestigd in de centrale hal, heeft nachtmode voor vrouwen en mannen en lingerie in het assortiment. De openingstijden van de winkel zijn: maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.


Hulpmiddelenplein Livit, Medicura, Bosman

Wilt u ook de juiste hulpmiddelen direct vanuit het ziekenhuis mee naar huis nemen of alvast bestellen? U bent van harte welkom bij Hulpmiddelenplein Livit, Medicura, Bosman in de centrale hal. Naast rolstoelen en krukken is het mogelijk hier orthopedische hulpmiddelen zoals schoenen, braces, protheses, redressiehelmen, steunzolen en kousen aan te laten meten en te bestellen. Maar ook voor hulpmiddelen met betrekking tot diabetes, incontinentie, wondverzorging, stomazorg en urologie kunt u hier terecht. Het Hulpmiddelenplein is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U vindt deze winkel in de centrale hal.


Internet

In het Catharina Ziekenhuis is het mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet via onze WiFi-verbinding 'Catharina-guest'. Daarvoor gebruikt u uw eigen laptop, smartphone of tablet. Op de meeste verpleegafdelingen kunt u ook gratis gebruikmaken van het draadloos internet. Vraagt u de verpleegkundige voor meer informatie of lees er alles over in de flyer 'WiFi op de verpleegafdeling'. Het Catharina Ziekenhuis is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging van apparatuur zoals laptops, mobiele telefoons en dergelijke.


Overnachten in de omgeving

Wilt u in de buurt van het Catharina Ziekenhuis blijven? U kunt overnachten in een hotel of bij een particulier. Bekijk de folder 'Verblijf in de omgeving van het Catharina Ziekenhuis' voor meer informatie. Informatie over hotels in Eindhoven en omgeving vindt u op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op www.thisiseindhoven.nl.


Kinderopvang tijdens uw bezoek

Bezoekers van ons ziekenhuis kunnen kinderen tijdens het bezoek onderbrengen bij kinderopvang 'De kinderkamer'. Deze kinderopvang vindt in een apart gebouw op het terrein van het ziekenhuis. Kijk voor meer informatie over 'De Kinderkamer' op www.dekinderkamer.nl.