Voorzieningen

Als u als patiënt of bezoeker in het Catharina Ziekenhuis verblijft, bieden we u diverse voorzieningen en services.

Bezoekersrestaurant

In ons bezoekersrestaurant kunt u genieten van een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten die vers voor u bereid worden. U vind het bezoekersrestaurant in de hal bij de hoofdingang. Van maandag t/m vrijdag bent u van harte welkom van 08.00 tot 20.00 uur. In het weekend is het restaurant geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Espressobar

Heeft u niet zoveel tijd? Dan bent u ook van harte welkom in de espressobar in de centrale hal. In de espressobar heeft u onder andere de keuze uit verschillende soorten vers bereide koffie, verse croissants, brownies, muffins en verse jus d’orange, ook om mee te nemen. De espressobar is de hele week geopend van 06.30 - 21.30 uur.


Shop 'n go

De shop 'n go is het verlengstuk van de espressobar. Het assortiment is uitgebreider dan aan de bar. Van een ruim assortiment aan sandwiches, salades, vers fruit, verse snoepgroenten, cadeaumandjes met fruit en andere lekkernijen. Geen tijd, maar wel zin? Goed nieuws! Het hele aanbod is ook 'to go'. Handig voor onderweg. De shop 'n go is geopend van 06.30 - 21.30 uur.


Kapsalon

Ons ziekenhuis heeft een eigen kapsalon. U vindt de kapper in de centrale hal. Wilt u een bezoek brengen aan de kapper, dan kunt het beste vooraf een afspraak maken via telefoonnummer 040 - 239 86 63. Alle behandelingen dienen contant afgerekend te worden. De kapsalon is geopend van:

  • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur.

Boekhandel AKO

Even ontspannen in de AKO. Met meer dan 1500 boeken en 2000 verschillende tijdschriften heeft deze boekhandel een breed assortiment. Naast Nederlandstalig heeft de AKO ook veel internationale kranten, tijdschriften en boeken. Ook biedt het assortiment wenskaarten, kansspelen, cadeaukaarten en schrijfwaren. U vindt de AKO boekhandel in de centrale hal, naast de patiëntenregistratie en tegenover de Catharina apotheek.


Bloemen- en cadeauwinkel de Klerk

In de centrale hal vindt u bloemen- en cadeauwinkel de Klerk. Naast boeketten, bloemen en planten verkoopt de Klerk ook andere cadeauartikelen, dus voor elke gelegenheid is er een mooi cadeau te vinden! De winkel in ons ziekenhuis is 7 dagen per week geopend: van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur.


Lingeriespecialist Livera

Nachtkleding of ondergoed nodig? Lingeriespecialist Livera, gevestigd in de centrale hal, heeft nachtmode voor vrouwen en mannen en lingerie in het assortiment. De openingstijden van de winkel zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur.


Medische hulpmiddelenspecialist Livit

Voor medische hulpmiddelen kunt u terecht bij de Livit / Bosman. U vindt deze winkel in de centrale hal.


Overnachten in de omgeving

Wilt u in de buurt van het Catharina Ziekenhuis blijven? U kunt overnachten in een hotel of bij een particulier. Bekijk de folder 'Verblijf in de omgeving van het Catharina Ziekenhuis' voor meer informatie. Informatie over hotels in Eindhoven en omgeving vindt u op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op www.thisiseindhoven.nl.


Kinderopvang tijdens uw bezoek

Bezoekers van ons ziekenhuis kunnen kinderen tijdens het bezoek onderbrengen bij kinderopvang 'De kinderkamer'. Deze kinderopvang vindt u op het terrein van het ziekenhuis. Neem voor meer informatie contact op met 'De Kinderkamer': www.dekinderkamer.nl.