Voorzieningen

Bezoekersrestaurant

Op de begane grond, naast de hoofdingang, vindt u ons bezoekersrestaurant. Hier kunt u terecht voor een kleine of een uitgebreide maaltijd. Het restaurant biedt u een ruime keus en een prettige en snelle bediening. Het restaurant is geopend van:

• Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 20.00 uur.
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Tussen 12.00 en 19.00 uur kunt u in het restaurant terecht voor een warme maaltijd.

Bloemen- en giftshop

Direct na binnenkomst door de hoofdingang van het ziekenhuis, bevindt zich aan uw linkerzijde de Cadeaushop. Hier kunt u artikelen kopen zoals bloemen en kaarten, kranten en tijdschriften, fruit en vruchtensappen, snoepgoed, koptelefoons en vele cadeauartikelen. De cadeaushop is geopend van:

• Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur.
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Kapsalon

Ons ziekenhuis heeft een eigen kapsalon. U vindt de kapper op de tweede etage, in de gang bij route 75. Wilt u een bezoek brengen aan de kapper, dan kunt het beste vooraf een afspraak maken via telefoonnummer 040 - 239 86 63. Alle behandelingen dienen contant afgerekend te worden. De kapsalon is geopend van:

• Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur.

Overnachten in de omgeving

Wilt u in de buurt van het Catharina Ziekenhuis blijven? U kunt overnachten in een hotel of bij een particulier. Bekijk de folder 'Verblijf in de omgeving van het Catharina Ziekenhuis' voor meer informatie. Informatie over hotels in Eindhoven en omgeving vindt u op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op www.vvveindhoven.nl.