Ondersteuning bij een fertiliteitstraject

Ethiek & zin Gynaecologie
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

040 - 239 91 11
Catharina een Santeon ziekenhuis

Ondersteuning bij een fertiliteitstraject

Een fertiliteitstraject (vruchtbaarheidstraject) kan grote invloed op uw leven hebben. In deze folder leest u wat ondersteuning bij een fertiliteitstraject voor u zou kunnen betekenen.

Voor wie is de ondersteuning geschikt?

Het Catharina Ziekenhuis biedt vrouwen die een fertiliteitstraject ingaan een mogelijkheid voor individuele ondersteuning. Indien u dat wenst, samen met uw partner. Het traject kan mogelijk veel oproepen: emoties, stress, angst, schuldgevoel, rouw, spanning in de relatie. De ondersteuning draait rondom uw kinderwens en uw gevoel. Door middel van gesprekken en waar passend, met behulp van meditaties helpen we u omgaan met alle emoties en spanningen die het traject bij u kan oproepen. 

Hoe ziet de ondersteuning eruit?

Na een eerste kennismaking, waarin we uw/jullie eigen thema’s verkennen, beginnen we met een traject van vier gesprekken. Daarin worden, afgestemd op uw behoeften, de vier thema’s: emoties, schuldgevoel, mens zijn (krachtbronnen) en communicatie besproken. Waar passend doen we een meditatie die
aansluit bij het onderwerp wat speelt. De meditaties kunt u terugvinden op de website van het ziekenhuis bij de afdeling Ethiek & Zin, zodat u ook thuis kunt oefenen. Na deze basis van vier gesprekken kijken we samen wat er verder nog nodig is.

U wordt begeleid door een medewerker van de afdeling Ethiek & Zin van het Catharina Ziekenhuis.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze begeleiding.

Hoe kan ik me aanmelden voor deze ondersteuning?

U kunt zich voor deze ondersteuning aanmelden via de afdeling Ethiek & Zin door te mailen naar infomindfulness@catharinaziekenhuis.nl. Uw verwijzend specialist kan u ook aanmelden. Er wordt dan contact met u opgenomen om de afspraken te plannen.

Vragen

Als u eerst meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van de afdeling Ethiek & Zin. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Contactgegevens

Catharina Ziekenhuis
040 – 239 91 11
www.catharinaziekenhuis.nl

Ethiek & Zin
040 – 239 85 20
infomindfulness@catharinaziekenhuis.nl


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden