Voorlichtingsvideo’s Anesthesiologie & Pijngeneeskunde (Video)

Pijngeneeskunde
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

040 - 239 91 11
Catharina een Santeon ziekenhuis

Voorlichtingsvideo’s Anesthesiologie & Pijngeneeskunde (Video)

Anesthesie bij een oncologische operatieVideo ‘Anesthesie bij een oncologische operatie’

Als u een grote oncologische operatie moet ondergaan, wordt u meestal een dag vóór de operatie opgenomen op de verpleegafdeling Chirurgie. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de ruggenprik, pijnbestrijding, narcose en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe een operatiedag – van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie – er uitziet.


Anesthesie bij een open hartoperatie


Video ‘Anesthesie bij een open hartoperatie’

Als u een open hartoperatie moet ondergaan, wordt u meestal een dag vóór de operatie opgenomen op de verpleegafdeling. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de narcose, pijnbestrijding en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe de operatiedag – van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie – er uitziet.


Anesthesie bij een bariatrische operatie


Video ‘Anesthesie bij een bariatrische operatie’

Als u een operatie voor overgewicht – een zogenoemde bariatrische operatie – moet ondergaan, wordt u meestal op de dag van de operatie opgenomen op de verpleegafdeling. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de pijnbestrijding, narcose en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe de operatiedag – van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie – er uitziet.


© 2023 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden