Pers

Op de nieuwspagina vindt u een overzicht van het actuele nieuws dat speelt in het Catharina Ziekenhuis. Ook sturen wij regelmatig persberichten naar de (regionale) media. Wilt u meer informatie of wilt u ook onze persberichten ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van het Catharina Ziekenhuis.

Ook wanneer u een medewerker van het Catharina Ziekenhuis wilt interviewen kunt u contact opnemen met deze afdeling. De persvoorlichter legt voor u het contact met de desbetreffende medewerker.

Persvoorlichting is bereikbaar op telefoonnummer 040 – 239 84 92 . 
E-mail: mediarelaties@catharinaziekenhuis.nl.

Neem buiten kantooruren contact op met persvoorlichting via het centrale telefoonnummer van het Catharina Ziekenhuis: 040 – 239 91 11.

Fotograferen en filmen in het Catharina Ziekenhuis

Om de privacy van de patiënten en medewerkers van het Catharina Ziekenhuis te waarborgen is voor het maken van opnamen in onze gebouwen of op ons terrein van tevoren toestemming nodig van de afdeling Marketing & Communicatie. Onder opnamen wordt verstaan alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie.

Voor het vragen van toestemming kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van het Catharina Ziekenhuis.

U kunt deze afdeling bereiken op telefoonnummer 040 – 239 8412.
E-mail: mediarelaties@catharinaziekenhuis.nl.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden