360° rondleiding door het Catharina Kanker Instituut

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag, zondag 4 februari, wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z’n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend.

Om patiënten en hun naasten een indruk te geven van hun behandeling in het Catharina Kanker Instituut is er een video gemaakt met een 360°-camera, waardoor het mogelijk is om virtueel door het instituut te lopen. 

Neem een virtuele 360-tour door het Catharina Kanker Instuut

Zorg voor kanker op één plek

De zorg voor kankerpatiënten is binnen het Catharina Ziekenhuis gecentreerd op één plek; het Catharina Kanker Instituut, met een eigen ingang en parkeergelegenheid. Patiënten uit het hele land komen naar het Catharina Kanker Instituut.  Deze video geeft een indruk van het instituut. Alle belangrijke ruimtes zijn in beeld gebracht: de centrale hal, de Dagbehandeling, waar chemotherapie wordt gegeven, de afdeling Radiotherapie met de bestralingsruimtes en de moulagekamer, waar hulpmiddelen worden gemaakt voor de bestralingen.

Deze video kan het beste worden bekeken op een mobiele telefoon of tablet. Door de telefoon of tablet te draaien, draait het beeld mee, zodat de hele ruimte te bekijken is.


© 2023 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden