Kanker krijg je niet alleen

Wellicht herken je het wel. Van de een op de andere dag verandert je leven omdat je partner, ouder, kind, familielid, vriend of collega kanker krijgt. Je wilt hem of haar graag helpen, maar hoe doe je dat? Wat doet het met jou?

Angst, verdriet en onmacht spelen ook een rol bij naasten. Op woensdag 8 juni vindt van 19.30 tot 21.00 uur bij De Eik aan het Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven een bijeenkomst plaats voor naasten en (ex-)kankerpatiënten. In een informele sfeer wordt gesproken over thema’s die passen bij de rol van naasten. Want kanker krijg je niet alleen.

Programma

De Eik, het centrum voor leven met en na kanker, houdt deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met het Catharina Ziekenhuis. Twee verpleegkundig specialisten oncologie, Karin Schauwaert en Noor Vincent, delen die avond hun ervaringen en geven tips en advies. Namens De Eik zijn Marijke van Duuren en Jaap Luikenaar (auteur van het boek Man op de mammapoli) aanwezig om vragen te beantwoorden en over hun partnerperikelen te vertellen. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot 7 juni via www.centrum-de-eik.nl.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden