Over leven met Kanker

Omroep Brabant een dag lang live vanuit het Catharina Ziekenhuis

Omroep Brabant besteedt donderdag 21 juni een dag lang aandacht aan het tienjarig bestaan van het Catharina Kanker Instituut. Onder de naam ‘Over leven met Kanker’ wordt de hele dag op radio, tv en internet stil gestaan bij kanker. Patiënten, specialisten en andere zorgverleners komen aan het woord en delen hun verhaal ‘Over leven met Kanker’.

Verslaggevers van Omroep Brabant kijken mee achter de schermen van het Catharina Kanker Instituut, doen live verslag van operaties en volgen de reis van de patiënt door ons ziekenhuis. De dag begint om 06.00 uur op Omroep Brabant Radio. Van 10.00-13.00 uur wordt het tv-programma ‘Brabants Bont’ live uitgezonden vanuit de centrale hal van ons ziekenhuis.

Daarna gaan verslaggevers nog tot 19.00 uur door op Omroep Brabant Radio. Om 17.30 uur schuiven specialisten aan bij het tv-nieuws. Ook besteden Omroep Brabant en het Catharina Ziekenhuis op deze dag op social media uitgebreid aandacht aan ‘Over leven met Kanker’.

Maakt jouw haar een droom waar?

Het Catharina Ziekenhuis en Omroep Brabant zijn voor deze dag op zoek naar dames die hun lange haren willen doneren aan het goede doel. Maakt jouw haar een droom waar? Ben jij beschikbaar op donderdag 21 juni en wil jij iets goeds doen met jouw lange lokken? Stuur dan een mailtje met naam en telefoonnummer naar haardoneren@omroepbrabant.nl!