Hartlounge

Hartlounge

040 - 239 57 80

Route: 40

In de Hartlounge kunnen onze patiënten zich voorbereiden op een behandeling, bijvoorbeeld een dotterbehandeling of hartkatheterisatie. Ook na de behandeling komen patiënten terug op de Hartlounge waar zij onder toezicht van het verplegend personeel bijkomen.

Patiënten kunnen in deze huiselijke omgeving plaatsnemen in comfortabele stoelen of een krant of tijdschrift lezen aan de loungetafel. Ook kunnen patiënten en bezoekers televisie kijken en met laptop, tablet of telefoon gebruikmaken van het Wi-Fi-netwerk. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd in de Hartlounge. Zo kunnen patiënten in de Hartlounge net als in de thuissituatie zelf iets te eten of drinken pakken. Om te voorkomen dat het in de Hartlounge onrustig wordt, wordt per patiënt maximaal één bezoeker toegelaten. De Hartlounge bevindt zich op de tweede etage van het Catharina Hart- en Vaatcentrum, heeft zestien plaatsen en is iedere dag open van 07.00 uur tot 23.00 uur. In principe kunnen patiënten op de dag van de behandeling weer naar huis. Omdat alle voorzieningen dicht bij elkaar liggen, hoeven onze patiënten niet meer op de avond voor een behandeling al opgenomen te worden. De toegang tot de behandelkamer ligt letterlijk om de hoek.

Bezoektijden

Er is geen regulier bezoekuur. Van 07.00 tot 23.00 uur geldt maximaal één naaste per patiënt. Rustuur van 13.00 tot 14.00 uur.

Alles wat u moet weten over uw behandeling op de Hartlounge

Onze specialisten

© 2021 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden