Bezoektijden

Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u informatie over onze bezoektijden, bezoekregels en de voorzieningen.

Bezoektijden

Algemene bezoektijden
Tussen 16.00 en 20.00 uur zijn directe naasten, familie en vrienden welkom met een maximum van twee bezoekers per patiënt op hetzelfde moment. Voor één directe naaste van de patiënt (partner, kind, ouder) is het mogelijk om van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 21.00 uur aanwezig te zijn. Van 13.00 - 14.00 uur is het rustuur voor onze patiënten. Wij vragen u dit te respecteren.

Voor enkele afdelingen gelden afwijkende bezoektijden:

AfdelingTijdenSpecifiek
IC, MC en CCU 13.30 tot 14.15 uur
Individuele afspraken mogelijk gedurende 24 uur
Cardiothoracale chirurgie 13.30 tot 14.15 uur

Kinderafdeling 14.00 tot 19.00 uur Ouders en broers en zussen de gehele dag
Psychiatrie 18.00 tot 20.00 uur Woensdag, zaterdag en zondag ook van 14.00 tot 15.30 uur
Kraamafdeling 10.00 tot 12.00 uur
15.00 tot 20.00 uur
Voor partners:
Kraamsuites: 24 uur
Meerpersoonskamers: tot 22.00 uur
Rustuur: 12.00 tot 15.00 uur
Geriatrie 13.30 tot 14.30 uur
18.45 tot 19.45 uur
Individuele afstemming mogelijk, bijvoorbeeld voor mantelzorgers
Nucleaire geneeskunde 10.00 tot 21.00 uur

Maximaal 1 uur per bezoeker, per dag.
In verband met de straling mogen kinderen jonger dan 10 jaar en zwangere vrouwen niet op bezoek komen. De eerste dag na de toediening van de radioactiviteit is er geen bezoek toegestaan.

Tijdens uw bezoek

Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld onderzoeken, behandelingen en verzorging moeten gebeuren tijdens de bezoektijden. Hoewel wij dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen, kunnen wij u in sommige gevallen vragen om de kamer tijdelijk te verlaten. U kunt dan plaatsnemen in het dagverblijf op de verpleegafdelingen.

Aantal personen per bezoek

Wij vragen u nadrukkelijk om het bezoek tot een maximum van twee personen te beperken, en rekening te houden met de privacy en rust van alle patiënten.

Ziekenhuisplanner

ZiekenhuisplannerHet Catharina Ziekenhuis maakt gebruik van Ziekenhuisplanner.nl. Via deze website kunt u gezamenlijk de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen, het bezoek plannen en informatie delen via een gezamenlijke agenda.

Hoe werkt het?

• Stap1: Ga naar www.ziekenhuisplanner.nl en registreer een patiënt (*).
  • Stap2: Nodig familieleden, vrienden en kennissen uit.
  • Stap3: Plan samen bezoeken en houd elkaar op de hoogte. Geheel gratis!

* Meer informatie over privacy en gebruiksvoorwaarden kunt u lezen op de website van de Ziekenhuisplanner.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers op de afdeling.

Op welke afdeling ligt de patiënt?

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen. U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg. Weet u wel de afdeling, dan kunt u in dit overzicht zien op welke verdieping u moet zijn. Boven bij de liften kunt u nog kiezen of u naar de oost- of de westzijde gaat. Dit staat duidelijk aangegeven met borden.