Route & parkeren

U vindt de Spoedeisende Hulp van het Catharina Ziekenhuis aan de achterzijde van het ziekenhuis. U komt er via de Winston Churchilllaan. Volg de borden ‘Spoedpost.' Op de oprijlaan kunt u uw auto twee uur gratis parkeren. Zet u wel een blauwe parkeerschijf achter de voorruit van uw auto. De politie voert namelijk regelmatig parkeercontroles uit op dit parkeerterrein van het ziekenhuis. Omdat dit openbaar terrein is, hebben wij hier geen invloed op.

Route Spoedeisende Hulp

Route vanaf parkeerplaats

Als u binnenkomt bij de Spoedeisende Hulp, meldt u zich dan aan de balie. Eén van onze medewerkers neemt uw gegevens op en vraagt u plaats te nemen in de wachtkamer.

Route & parkeren Catharina Ziekenhuis

Informatie over de route naar het ziekenhuis en informatie over parkeren en parkeertarieven vindt u op de algemene pagina route & parkeren.