Nieuwsbrief & HaCaSpect

HaCa brengt twee keer per jaar het tijdschrift HaCaSpect uit. Met als doel de wederzijdse kennis en communicatie tussen huisartsen en specialisten te bevorderen.

HaCaSpect geeft onder meer bekendheid aan wetenschappelijk onderzoek binnen het Catharina Ziekenhuis. Ook functioneert het tijdschrift als forum voor huisartsen om te publiceren, casuïstiek en protocollen te bespreken. Voor informatie over onder andere het indienen van kopij en het plaatsen van advertenties kunt u terecht bij het redactiesecretariaat via telefoonnummer 040 – 239 84 05 of infohaca@catharinaziekenhuis.nl.

Redactie: Albert-Jan Aarnoudse (internist-nefroloog), Elsje van Beek (huisarts), Marieke Kerskes (apotheker), Jolanda van den Oetelaar (secretaresse), Yvonne van Oosterhout (medisch coördinator transmurale zorg), Mark Scherders (psychiater) en Eveline van de Ven (senior redacteur).

 

HaCa Nieuwsbrief

Wij versturen periodiek onze digitale nieuwsbrief voor professionals. De nieuwsbrief bevat informatie over nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingsafspraken, nascholing, en andere wetenswaardigheden. Geïnteresseerden kunnen zich gratis abonneren.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier:

Naam
Laat leeg indien u vanuit persoonlijke titel reageert.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden