Operatie

Als u geopereerd wordt u in het Catharina Ziekenhuis bent u in goede handen. Wij hebben veiligheid zeer hoog in het vaandel staan en onze operatiekamers zijn zeer modern en voorzien van de nieuwste apparatuur. Onze medisch specialisten en verpleegkundigen bereiden u bovendien zo goed mogelijk voor op de operatie.

Kleine of grote operatie

U komt naar het ziekenhuis voor een relatief kleine operatie of voor een grote operatie. Bij een kleine operatie is korte verpleegkundige zorg nodig na de behandeling. Wij helpen u dan op de OK-dagbehandeling. Wordt u geopereerd bij Kleine Chirurgische ingrepen, dan mag u als alles goed verloopt direct na de operatie weer naar huis. Is het nodig dat u na de ingreep nog even op de uitslaapkamer (recovery) verblijft, dan helpen wij u op Dagbehandeling H2.

Het kan ook zijn dat u nog wat langer verpleegkundige zorg nodig heeft, bijvoorbeeld één of twee dagen. Dan verblijft u op de afdeling Kortverblijf & dagverpleging. Uw behandelend arts bespreekt met u hoe en waar de behandeling gaat plaatsvinden.

Komt u voor een grote operatie naar het Catharina Ziekenhuis, dan helpen wij u op de Operatiekamers.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden