Kortverblijf & dagverpleging

Kortverblijf & dagverpleging

040 - 239 87 77

Route: 411

Kortverblijf & dagverpleging is een verpleegafdeling waar patiënten van verschillende specialismen voor een korte periode worden opgenomen na een operatie.

Niet voor alle ingrepen of onderzoeken is een lange opname nodig. Voor een korte opname kan het zijn dat u verblijft op de afdeling Kortverblijf & dagverpleging. Deze afdeling is er speciaal voor patiënten die een relatief kleine ingreep hebben ondergaan en hiervoor één tot vijf dagen in het ziekenhuis verblijven.

Dat kunnen patiënten zijn van de verschillende specialismen: Chirurgie, Urologie, Orthopedie, Gynaecologie, Oogheelkunde, Plastische chirurgie, Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Keel-, Neus en Oorheelkunde.

Omdat u maar kort wordt opgenomen, heeft u niet veel spullen nodig. Toiletspullen, pyjama of nachthemd, ondergoed, kamerjas of badjas en slippers zijn voldoende. Gebruikt u medicijnen? Neem deze dan in de originele verpakking mee.

Dagbehandeling:

Op de dagbehandeling van afdeling Kort verblijf & dagverpleging vinden diverse onderzoeken en behandelingen plaats, zoals toedienen van mediatie via een infuus of onderzoeken van verschillende specialismen. Het zijn behandelingen die op één dag gegeven kunnen worden.  Op de dagbehandeling is voor u een bed of comfortabele fauteuil gereserveerd. De duur van de behandeling kan variëren, afhankelijk van de medicatie.

Route:

Dagbehandeling Kortverblijf, route 411

Opname afdeling Kortverblijf, 9-oost

Verpleegafdeling Kortverblijf, 9-west

© 2021 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden