Stuur een reactie

Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken, medisch inhoudelijke vragen (bijvoorbeeld over recepten, medicijnen, of leefregels na opname of operatie) of spoedeisende vragen kunt u contact opnemen met de polikliniek van uw behandelend arts.

Telefoonnummers poliklinieken

Voor overige vragen kiest u hieronder de afdeling waar u een reactie naar toe wilt versturen:

Patiëntenvoorlichting

Patiëntenvoorlichting helpt u graag met:

• vragen over de gang van zaken in het ziekenhuis
  • algemene informatie over een ziekte
  • informatie over patiëntenverenigingen
  • suggesties, opmerkingen over uw verblijf in het Catharina Ziekenhuis.

Mogelijk vindt u al een antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen.

Gebruik het contactformulier patiëntenvoorlichting

Meer informatie over patiëntenvoorlichting

Bureau Patiëntenbelangen

Met een klacht kunt u terecht bij bureau Patiëntenbelangen op de begane grond, via route 16. De klachtenfunctionaris van het bureau zoekt samen met u naar een oplossing.

Meer informatie over rechten en plichten

Patiëntenregistratie

Wilt u een adreswijziging doorgeven? Gebruik het formulier adreswijziging
Wilt u een overlijden melden? Gebruik het meldingsformulier overleden patiënt
Wilt u de gegevens van uw nieuwe huisarts doorgeven? Neem contact op met Patiëntenregistratie.

Patiëntenregistratie Catharina Ziekenhuis: 040 - 239 54 00

Debiteurenadministratie

Heeft u vragen over uw polisvoorwaarden en de vergoeding van de behandeling? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over een factuur of wilt u een betalingsregeling? Neem contact op met de debiteurenadministratie van het Catharina Ziekenhuis.

Het Catharina Ziekenhuis heeft de betalingsregelingen uitbesteed aan NDA-incasso.

Meer informatie over prijzen en vergoedingen

Werving en selectie

De afdeling Werving en Selectie van de service-eenheid HRM is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie over werving en selectie

Onderwijs & Onderzoek (O&O)

Het secretariaat van de service-eenheid Onderwijs & Onderzoek (O&O) is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Voor algemene vragen en informatie over cursussen en trainingen.

Meer informatie over onderwijs & onderzoek

Medisch Ethische ToetsingsCommissie

Meer informatie over Medisch Ethische ToetsingsCommissie