ZorgDomein

Diagnostiek

De afdeling Radiologie is weer gestart met de reguliere zorgvraag van huisartsen. Voor elk onderzoek moet een afspraak worden gemaakt. Het is dus niet meer op inloop. Bij het plannen van afspraken zorgen we ervoor dat er voldoende beweegruimte is in onze wachtkamers. 

Module ‘Bijlagen’

Voor alle verwijsredenen staat de module ‘Bijlagen’ in ZorgDomein open. U kunt hierbij denken aan:

  • Verslaglegging van diagnostiek (longfunctie, ECG, MMSE, optometrist, audicien)
  • Verslaglegging van behandeling paramedici (fysiotherapeut)
  • Afspraken rondom de verzorging en begeleiding van patiënten en/ of levenseinde wensen/ certificaten.

Hoe werkt het?

Onderaan de verwijsbrief ziet u de optie: ‘Bijlage toevoegen’ inclusief de knop ‘Lokaal bestand’. Bijlagen kunt u helaas niet vanuit het HIS uploaden. U moet hiervoor een lokaal bestand selecteren. Na het uploaden van een of meerdere bestanden, is het mogelijk om toelichting op de bijlagen te geven, waarna de verwijsbrief verstuurd kan worden.

Levensvragenwensen

In een ZorgDomein verwijsbrief kunt u de afspraken met de patiënt omtrent levensvragenwensen meegeven. In uw HIS codeert u deze wensen onder de code A20. De vastgelegde gegevens uit A20 zijn echter niet automatisch gekoppeld naar de ZorgDomein verwijsbrief, die moet u zelf invullen. Deze levensvragenwensen-gegevens zijn van cruciaal belang voor de ontvangende zorginstelling. Vandaar het verzoek of u die wilt meegeven in uw ZorgDomein verwijsbrief.

 

Deel deze pagina

Haca nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis