Vertrek Ed Berends bij SGE

De heer Ed Berends, lid Raad van Bestuur sinds 2012, legt per 1 juli 2021 zijn functie neer bij SGE en gaat genieten van zijn pensioen. De Raad van Toezicht verleent Ed per 1 juli 2021 eervol ontslag.

Ed Berends is al sinds 1 mei 1988 verbonden aan de organisatie. Hij is altijd blijven werken als huisarts, eerst in SGE Stratum en later in SGE Woensel en SGE international. Daarnaast was hij werkzaam als centrummanager van SGE Stratum en sinds 2012 als lid Raad van Bestuur.

De Raad van Toezicht spreekt grote waardering en dank uit voor de inzet en betrokkenheid van Ed voor en bij de organisatie. Ed was de inspirator om kwaliteit van de geïntegreerde zorg te verbeteren, waarbij de focus op patiëntparticipatie en communicatie. Ook speelde hij een belangrijke rol bij het professionaliseren van de organisatie, het verbeteren van de interne verhoudingen en het intensiveren van de externe contacten. Met voldoening kijkt SGE terug op wat er in zijn bestuursperiode is bereikt. De Raad van Toezicht is inmiddels gestart met de voorbereiding op de werving en selectie van een nieuwe bestuurder.

Deel deze pagina

Haca nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis