Vrijwilligers hebben dagje vrijaf

Alle vrijwilligers van het ziekenhuis hebben vandaag een dagje vrijaf en worden een dagje verwend door het Catharina Ziekenhuis. “Ze staan altijd klaar voor een ander, een keer per jaar willen we als ziekenhuis iets terug doen, om iedereen te bedanken voor hun inzet. Ze verdienen het!”, aldus Ted Gerrits, coördinator van de Vrijwilligerscentrale. 

Het jaarlijkse uitstapje van de vrijwilligers valt dit jaar op maandag 12 september. “Medewerkers in huis nemen de taken waar zoals het serveren van aandacht en koffie op de poliklinieken, het begeleiden van bezoekers en patiënten vanuit de centrale hal en gebouw V, het opvangen van bezoekers op de IC en SEH, het halen en brengen met de shuttle-service en last but not least: het ‘vertroetelen’ van de patiënten op de verpleegafdelingen, Geriatrie en Nierziekten”, aldus Gerrits. Dinsdag 13 september zijn alle vrijwilligers, de vaste gezichten, weer op hun post, om iedereen op gastvrije wijze extra aandacht te geven.


Vrijwilliger worden?

Ben jij een enthousiaste en gastvrije vrijwilliger met een warm hart en luisterend oor? Wij zijn altijd op zoek naar gastvrouwen en gastheren.

Bekijk op de pagina ‘Vrijwilliger‘ het actuele aanbod van onze vacatures voor vrijwilliger. Voldoe je aan het beschreven profiel en zou je graag aan de slag willen als vrijwilliger? Solliciteer direct! Kom jij ons team versterken?


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden