Lifestylebeurs rondom borstkanker in Catharina Ziekenhuis

Oktober = borstkankermaand! Een maand waarin wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. In het hele land vinden ieder jaar bijzondere activiteiten plaats. Het Catharina Kanker Instituut houdt op dinsdag 11 oktober van 19.00 tot 21.30 uur een lifestylebeurs rondom borstkanker. De beurs wordt gehouden in De Wintertuin van het ziekenhuis. Aanmelden is noodzakelijk. 

Het thema van de lifestylebeurs is ‘goed voor jezelf zorgen’. De beurs is bedoeld voor patiënten, familie, vrienden. Kortom; iedereen die direct of indirect met borstkanker te maken heeft of heeft gehad. Er zijn diverse stands en er worden activiteiten en lezingen gehouden. Alles staat in het teken van gezond eten, bewegen, creatief bezig zijn en ontspannen op alle mogelijke manieren. 

Stichting Breiboezem Catharina Ziekenhuis
Stichting Breiboezem is één van de deelnemers aan de lifestylebeurs rondom borstkanker in het Catharina Ziekenhuis

Aanmelden

Belangstellenden voor de lifestylebeurs kunnen zich aanmelden via infocongresbureau@catharinaziekenhuis.nl of via telefoonnummer 040 - 239 73 00. U krijgt dan een keuzemenu te horen, hier kiest u voor optie 3. Voor meer informatie over de lifestylebeurs kunt u contact opnemen met het Catharina Kanker Instituut via telefoonnummer 040 - 239 66 00.

Top

Het borstkankercentrum van het Catharina Ziekenhuis behoort tot de top van borstkankercentra in Europa. Het mag als enige centrum van Nederland het internationale Eusoma-certificaat blijven dragen; een belangrijke internationale erkenning van medisch borstkankerspecialisten uit Europa. Patiënten die ongerust zijn over een afwijking in de borst worden binnen 24 uur gezien. Bij het Mammacentrum van het Catharina Ziekenhuis kunnen ze de eerstvolgende werkdag terecht. Voor lichamelijk én beeldvormend onderzoek. De patiënt krijgt dezelfde dag nog de uitslag.

Deel deze pagina

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis