Paul Boomkamp benoemd tot lid Raad van Bestuur Catharina Ziekenhuis in Eindhoven

Dr. ir. Paul Boomkamp (1969) is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Met voorzitter Piet Batenburg vormt Paul Boomkamp vanaf 1 februari 2012 de Raad van Bestuur.

Paul Boomkamp is sinds 2007 directeur AEGON Nederland in Leeuwarden. In die functie is hij verantwoordelijk voor levensverzekeringen en hypotheken. Daarvoor was hij bij AXA Nederland onder andere lid van de directie. In de jaren negentig werkte hij bij Shell en McKinsey.

Boomkamp studeerde Technische Natuurkunde in Eindhoven en Economische Wetenschappen in Amsterdam. Hij promoveerde in de natuurwetenschappen aan de Universiteit van Twente.


Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit persbericht:
Mediarelaties Catharina Ziekenhuis
Telefoon: 040 - 239 84 12

Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Het Catharina Ziekenhuis is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis waar vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Naast de reguliere basisfuncties, is het ziekenhuis vooral bekend om de behandeling van patiënten met kanker, hart- en vaatziekten, overgewicht en nierfalen. Er worden veel artsen en verpleegkundigen opgeleid en het wetenschappelijk onderzoek dat gedaan wordt, scoort internationaal hoog. Het Catharina Ziekenhuis draagt al sinds 2000 het NIAZ-kwaliteitskeurmerk en sinds 2009 titel Topwerkgever.

Santeon

Het Catharina Ziekenhuis is een Santeon ziekenhuis. Santeon is een nationale ziekenhuisgroep die streeft naar de hoogste kwaliteit van medische zorg en gastvrijheid. Kijk op www.santeon.nl voor meer informatie.

Deel deze pagina

Persberichtoverzicht Catharina Ziekenhuis