Kortverblijf & dagverpleging

Kortverblijf & dagverpleging is een verpleegafdeling waar patiënten van verschillende specialismen voor een korte periode worden opgenomen na een operatie.

Niet voor alle ingrepen is een lange opname nodig. Voor een korte opname kan het zijn dat u verblijft op de afdeling Kortverblijf & dagverpleging. Deze afdeling is er speciaal voor patiënten die een relatief kleine ingreep hebben ondergaan en hiervoor één tot vijf dagen in het ziekenhuis verblijven.

Dat kunnen patienten zijn van de verschillende specialismen: Urologie, Orthopedie, Oogheelkunde, Dermatologie,  Plastische chirurgie, Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Keel-, Neus en Oorheelkunde.

Actueel

Het Catharina Ziekenhuis in jouw woonkamer!

De kans is groot dat u de komende weken naast verpleegkundigen en artsen ook een cameraploeg in de gangen van het ziekenhuis tegenkomt. Deze week is SBS6 voor het succesvolle tv-programma Trauma Centrum opnieuw begonnen met opnames in ons ziekenhuis. De cameraploeg volgt patiƫnten en zorgverleners op verschillende afdelingen van het ziekenhuis.

Lees meer Naar het nieuwsarchief

Meer weten?

Heeft u vragen over deze afdeling? Neem dan contact op.