Oogheelkunde

Oogheelkunde

040 - 239 72 00

ma-vr 08:30-16:30

Route: 095

Bij de afdeling Oogheelkunde van het Catharina Ziekenhuis kunt u met vrijwel alle oogproblemen terecht. Onze afdeling is regionaal topklinisch centrum op het gebied van netvliesproblemen.

U kunt op onze afdeling Oogheelkunde terecht voor staaroperaties, netvlies- en glasvochtoperaties, ooglidproblemen en -correcties. We verzorgen ook uitgebreide plastische reconstructies na het verwijderen van huidkanker rond het oog. 

Wij behandelen maculadegeneratie, glaucoom, diabetes, scheelzien en luie ogen, bril- en contactlensproblemen, tranende en droge ogen en nog veel meer. Naast oogheelkundige specialisten werken op onze afdeling Oogheelkunde ook orthoptisten, optometristen en technisch oogheelkundige assistenten. Ook werken we samen met de specialisten van Oculenti. Zij zijn gespecialiseerd in medische contactlensproblemen.

Contact met de polikliniek voor vragen of het delen van afbeeldingen/dossiergegevens voor een consult

  •  Bent u al onder behandeling op onze polikliniek en heeft u een vraag? Stel deze dan via uw persoonlijke en veilige patiëntenomgeving in Mijn Catharina (inloggen met DigiD). U start dan een e-consult. Communiceren via e-mail is niet mogelijk.
  • Komt u voor de eerste keer naar onze polikliniek, dan staat de functie voor het sturen van een e-consult nog niet open. U kunt dan totdat het eerste consult geweest is een email sturen.
    Dit gaat op een veilige en eenvoudige manier via Zivver

Onze medewerkers


© 2023 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden