Oogheelkunde

Oogheelkunde

040 - 239 72 00

ma-vr (08.30-16.30)

Route: 095

Bij de afdeling Oogheelkunde van het Catharina Ziekenhuis kunt u met vrijwel alle oogproblemen terecht. Onze afdeling is regionaal topklinisch centrum op het gebied van netvliesproblemen.

U kunt op onze afdeling Oogheelkunde terecht voor staaroperaties, netvlies- en glasvochtoperaties, ooglidproblemen en -correcties. We verzorgen ook uitgebreide plastische reconstructies na het verwijderen van huidkanker rond het oog. 

Wij behandelen maculadegeneratie, glaucoom, diabetes, scheelzien en luie ogen, bril- en contactlensproblemen, tranende en droge ogen en nog veel meer. Naast oogheelkundige specialisten werken op onze afdeling Oogheelkunde ook orthoptisten, optometristen en technisch oogheelkundige assistenten. Ook werken we samen met de specialisten van Oculenti. Zij zijn gespecialiseerd in medische contactlensproblemen.

Contact voor vragen of over het delen van afbeeldingen/gegevens

  •  Bent u al onder behandeling op onze polikliniek en heeft u een vraag? Stel deze dan via Mijn Catharina. U logt in met uw DigiD, start dan een e-consult en uw informatie komt direct in uw dossier te staan. Mijn Catharina is uw eigen persoonlijke en veilige digitale omgeving. Let op: Een vraag stellen per e-mail kan niet.
  • Komt u voor de eerste keer naar onze polikliniek? Dan kunt u nog geen e-consult starten. Totdat u een eerste afspraak heeft gehad, kunt u contact opnemen via e-mail. Ook dit gaat op een veilige en eenvoudige manier; via Zivver.

Onze medewerkers


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden