Poli Cardiothoracale Chirurgie

Cardiothoracale chirurgie poli

040 - 239 86 80

ma-vr (08.30-17.00)

Route: 112

Onze polikliniek Cardiothoracale Chirurgie biedt gespecialiseerde zorg voor patiënten met aandoeningen aan het hart, de longen en de borstkas. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg, en ons team van experts staat klaar om u hierin te begeleiden.

Voor wie is onze polikliniek Cardiothoracale Chirurgie bedoeld?

Onze polikliniek is bedoeld voor patiënten die:

  • aandoeningen hebben waarvoor een chirurgische ingreep nodig is aan het hart, de longen of de borstkas; denk hierbij aan bypassoperaties, hartklepvervangingen, afwijkingen aan de longen (longkanker of klaplong), aangeboren borstwandafwijkingen (trechterborst of een kippenborst) en meer;
  • consultatie nodig hebben voor de evaluatie en het beheer van hun cardiothoracale aandoeningen;
  • een persoonlijk behandelplan en nazorg nodig hebben om hun gezondheid te optimaliseren.

Wie ziet u op onze polikliniek Cardiothoracale Chirurgie?

Een ervaren en toegewijd team van zorgprofessionals zorgt voor u op onze polikliniek. Het team bestaat onder meer uit:

  • cardiothoracale chirurgen: Onze chirurgen zijn experts op het gebied van cardiothoracale chirurgie en zullen uw behandelopties bespreken en eventuele ingrepen uitvoeren. Voor zorg met betrekking tot afwijkingen aan de longen werken onze chirurgen nauw samen met de longartsen.
  • verpleegkundig specialisten: Onze verpleegkundig specialisten bieden gepersonaliseerde zorg, educatie en begeleiding om uw welzijn te bevorderen.
  • wondverpleegkundigen: Voor patiënten die herstelzorg nodig hebben na een operatie, zorgen onze wondverpleegkundigen voor de juiste wondverzorging en ondersteuning.

Of u nu komt voor een consultatie, diagnostische evaluatie of een operatieve ingreep, wij zijn hier om uw gezondheid te verbeteren en u daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. U mag uw familieleden meenemen tijdens uw bezoek aan de polikliniek. We moedigen dit zelfs sterk aan. Familieleden kunnen een cruciale rol spelen in uw zorgtraject. Zij kunnen u emotioneel ondersteunen, helpen bij het begrijpen van uw diagnose en behandelopties, en uw algehele comfort vergroten.

Onze medewerkers


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden