Nieuws

Coronavirus in het Catharina Ziekenhuis

Nu de uitbraak van het coronavirus in Brabant in volle gang is, leidt dit begrijpelijk tot veel vragen bij u als patiënt en/of bezoeker. Via deze pagina houden wij u ook op de hoogte van het laatste nieuws en de veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

Belangrijk om te weten: het Catharina Ziekenhuis blijft open. Patiënten met (vermoedelijk) corona en patiënten die acute zorg nodig hebben, kunnen altijd terecht op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis. Gezien de ontwikkelingen laten we alleen de acute en strikt noodzakelijke polikliniekbezoeken doorgaan. Als dit gevolgen voor u heeft, wordt u door een ziekenhuismedewerker op de hoogte gebracht.

Ondanks dat planbare zorg op dit moment minder kan plaatsvinden, streeft het ziekenhuis ernaar om de zorg voor onze speerpunten, kanker en hart- en vaatziekten, zoveel mogelijk door te laten gaan. Alle patiënten worden binnen onze mogelijkheden zo snel mogelijk gezien en geholpen, ook nieuwe patiënten. Dit geldt voor onder andere polikliniekafspraken en operaties, chemotherapie, radiotherapie, dotterbehandelingen en behandeling van hartritmestoornissen.

Kom niet naar het ziekenhuis als u klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid en/of koorts. Neem in dat geval contact op met uw huisarts.

Wij snappen dat u veel vragen heeft. Vragen zoals “Gaat mijn operatie nog door?” en  “Mag ik op bezoek komen?” worden op de pagina met meest gestelde vragen beantwoord. Hier direct onder vindt u ons liveblog en de meest recente berichten van de afgelopen tijd.

Bekijk de veelgestelde vragen

 

Filter berichten op specialisme