Dermatologie

Het Catharina Ziekenhuis loopt voorop in de behandeling van huidkanker. Wij zijn één van de weinige ziekenhuizen in Nederland met een Huidkankercentrum.

Over Dermatologie

In het Huidkankercentrum gebruiken we uiterst moderne behandeltechnieken en zijn we gericht op het vaststellen, behandelen én voorkomen van huidkanker en de voorstadia daarvan.

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst polikliniek Dermatologie

Ook met andere huidklachten kunt u terecht bij het specialisme Dermatologie. Onze dermatologen behandelen uiteenlopende aandoeningen van de huid. Voorbeelden zijn wijnvlekken, moedervlekken, eczeem, spataderen en SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen of geslachtsziekten). Op onze speciale Kinderzalfpoli worden kinderen met eczeem behandeld. En met succes: door de unieke werkwijze zijn de meeste kinderen na behandeling eczeemvrij of hebben veel minder last.

De afdeling Dermatologie verzorgt de opleiding van phsysician assistants en co-assistenten.

Actueel

'Geen talgbultje maar huidkanker'

Geen gewoon talgbultje achter zijn rechteroor maar huidkanker. Wim van Maurik uit Best schrok zich rot toen de dermatoloog dit vorig jaar april tegen hem zei. “Het woord huidkanker kwam wel even binnen”, zegt Wim. Het is morgen Nationale Huidkankerdag. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor deze meest voorkomende vorm van kanker in Nederland…

Lees meer Naar het nieuwsarchief

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de video’s of de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Maak dan een afspraak.