Dermatologie

Het Catharina Ziekenhuis loopt voorop in de behandeling van huidkanker. Wij zijn één van de weinige ziekenhuizen in Nederland met een Huidkankercentrum.

Over Dermatologie

In het Huidkankercentrum gebruiken we uiterst moderne behandeltechnieken en zijn we gericht op het vaststellen, behandelen én voorkomen van huidkanker en de voorstadia daarvan.

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst polikliniek Dermatologie

Ook met andere huidklachten kunt u terecht bij het specialisme Dermatologie. Onze dermatologen behandelen uiteenlopende aandoeningen van de huid. Voorbeelden zijn wijnvlekken, moedervlekken, eczeem, spataderen en SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen of geslachtsziekten). Op onze speciale Kinderzalfpoli worden kinderen met eczeem behandeld. En met succes: door de unieke werkwijze zijn de meeste kinderen na behandeling eczeemvrij of hebben veel minder last.

De afdeling Dermatologie verzorgt de opleiding van phsysician assistants en co-assistenten.

Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

Actueel

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de video’s of de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Maak dan een afspraak.