Vaatchirurgie

Vaatchirurgie/Vaatlab

040 - 239 71 50

Route: 120

Het Catharina Ziekenhuis is een expertisecentrum voor complexe aandoeningen van de bloedvaten. De drie gerenommeerde vaatchirurgen zijn gespecialiseerd in ingewikkelde endovasculaire (het gebied binnen in een bloedvat) vaattechnieken.

De vaatchirurgen van het Catharina Ziekenhuis bieden alle behandelmethoden aan. Onze specialisten behandelen zowel complexe als minder complexe aandoeningen.

Gespecialiseerd in complexe behandelingen

Dankzij een zeer gespecialiseerde Intensive Care en nauwe samenwerking met interventie radiologen kunnen ook complexe behandelingen in het Catharina Ziekenhuis worden uitgevoerd. Onze vaatchirurgen zijn gespecialiseerd in ingewikkelde endovasculaire vaattechnieken. Daarmee bedoelen we het gebied binnen in een bloedvat. Patiënten uit het hele land worden door medisch specialisten doorverwezen naar het Catharina Hart- en Vaatcentrum. Ook voor minder complexe behandelingen, zoals de laserbehandeling van spataderen, kunt u bij ons terecht.

Persoonlijke aandacht

Behalve kennis en expertise is er bij het Catharina Hart- en Vaatcentrum veel aandacht voor de patiënt als individu. Elke vaatchirurg doet poliklinisch spreekuur met een verpleegkundig specialist. Persoonlijke aandacht voor u als patiënt staat daarbij centraal.

Nuttige websites

Kijk voor meer informatie over aandoeningen van de bloedvaten ook op één van deze websites:

Onze specialisten

© 2021 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden