Over Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Heeft u klachten aan het gehoor, het evenwicht of is er sprake van oorsuizen? Is uw neus verstopt of bent u allergisch? Snurkt u of zijn er tekenen van slaapapneu? Zijn er problemen met spreken, slikken, proeven of ruiken? Onze KNO-artsen helpen u graag.

Zoals de naam al aangeeft houdt de keel-neus-oorarts (KNO-arts) zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. Onze KNO-artsen zijn bijzonder goed in de behandeling van allergieën, snurken en slaapapneu (korte ademstop tijdens slaap), gehoor en evenwicht (ziekte van Ménière) en het BAHA (in het bot verankerd gehoortoestel).

De specialisten van het Catharina Ziekenhuis gebruiken bij operaties aan de neusbijholten navigatie-apparatuur als hulpmiddel waardoor zij nog preciezer en veiliger kunnen opereren.

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst polikliniek KNO

Wie helpen u?

Maak kennis met de specialisten van Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Actueel

Landelijke cao-actiedag woensdag 20 november

Vandaag doen onze medewerkers mee aan de landelijke actiedag voor een betere Cao. Bij de ingang van het ziekenhuis en in de centrale hal worden ludieke acties gehouden. Wij vragen uw begrip voor deze acties. Alle patiënten voor wie de cao-actie gevolgen heeft, zijn persoonlijk geïnformeerd. Ben je niet gebeld? Dan gaat je afspraak door.

Lees meer Naar het nieuwsarchief

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de video’s of de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Maak dan een afspraak.